Niva.Net

Объявление

Введите здесь ваше объявление.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Niva.Net » Тестовый форум » Тестовое сообщение

Тестовое сообщение

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Благодарим за выбор нашего сервиса!

0

2

Історія Ниви Трудової

Ждем Ваших фото для сайта. Присылайте на эл.ящик niknik2005@i.ua - желательно указывайте автора фото и предоставившего его на сайт Село Нива Трудова, Нивотрудівської сільської ради, Апостолівського району, Дніпропетровської області, розташоване на північ від районного центру м.Апостолове. Місцевість рівна. На захід за 500 км. проходить канал Дніпро-Кривий Ріг. Поряд з каналом проходить автотраса Запоріжжя-Кривий Ріг. Районний центр - м.Апостолове від населеного пункту на південь за 10 км.,на північ за 35 км. розташоване місто Кривий Ріг. Населений пункт Нива Трудова виник у 1926 році,за переказами старих жителів, які поселились в ньому із самого початку.
В 1910 році українці емігрували в пошуках кращого життя в Північну Америку, в Канаду, а в квітні місяці 1923 року українці за свої кошти придбали деякий сільськогосподарський інвентар і приїхали на Україну комуної. Вони поселились в Апостолівському ркйоні, в с.Володимирівці в бувшому тоді будинку багатого економа Шефера. Українці вирішили мати свою ниву, на якій самі будуть трудитись. В 1924 році комуна "Нива Трудова" об'єдналась з другою комуною, яка теж приїхала з Америки і поселилась в селі Козацьке, Бериславського району, Херсонської області, де жив раніше князь Трубецький. Проживши два роки, ці дві комуни не поладили і вирішили розділитися. В емігрантів була техніка: автомобіль "Форд", трактор "Кейз" та ін. Серед них була сім'я Максіменків (дочка його Івка Олена Тимофіївна, померла в 2002 році). Весною 1926 року комуна "Нива Трудова" знову приїхала до м.Апостолове, їй надали вільний степ, був випас і комуна почала нове життя. Комунарів було всього 20 сімей, вони викопали землянки і почали жити тут, на голому степу, на пустому місці будували нове життя, нову комуну. Перші організатори комуни: Іван Сич, Кіндрат Романський, Іван Гаврилюк, Іван Стульський, Тимофій Максименко та ін. Працювали добросовісно, з ранку до вечора, безкоштовно, харчувалися теж безкоштовно. На території сучасного току було тоді викопано багато ямок, викопані стовбці і зроблений довгий дерев'яний стіл, за яким і поміщалися усі члени комуни за сніданком, обідом та вечерею. Лкдарів в комуні не було, всі працювали добре. До комуни записували молодих до 30 років (в основному комсомольців). В роки голоду 1932-1933рр. на Україні вимерло багато люду, а в комуні зберегли людей, хоч було дуже важко. Кормили людей добре (згадують старожили): давали молоко кип'ячене з білим хлібом, каші, сухі овочі. Першими, після землянок, було збудовано: клуня (кладова) крамниця, школа (1928 р.), а потім магазин, пошта, сільська рада. Про це згадувала Івка Олена Тимофіївна. В 1935 році комуна прийняла статут сіьськогосподарської артілі (а потім колгоспу ім.Димитрова). Першим головою колгоспу був Кривоконь Кіндрат Семенович, після нього - Дармостук Леонід Іванович (в роки війни), після війни - Дашко Павло Федорович. В 1941 році фронт наближався до нашого села. Німці ввійшли в село 10 серпня 1941 року. До цього часу із села було вивезено машини, трактори, колгоспні корови, свині, вівці, були також вивезені запаси зерна, продуктів, корма, були евакуйовані сім'ї членів партії. Серед них була сім'я Кривоконь Марії Тимофіївни, яка була спочатку діловодом Нивотрудівської школи, а потім вчителькою початкових класів. Люди поспішали зібрати урожай, щоб він не дістався ворогам. В селі залишилися старики і діти, жінки замінмли чоловіків на робочих мсцях, допомагали їм діти.
Пішли на фронт 43 жителі, 27 - загинули на різних фронтах, 16 - повернулися з високими нагородами. Коли німці вступили в село, вони були розквартировані по хатах. Щороку біля мосту людей, що могли тримати лопату в руках, чекала вантажівка, яка відвозила їх на укріплення, що готувались на лінії фронту Широке - Інгулець. Боїв в селі не було, за виключенням 4-5 лютого 1944 р., коли відбувалось звільнення села. Німці встановили новий порядок в селі, окупанти все рбили для того, щобзламати опір населення, вели облік населення, грабували його, відбирали речі і продукти, обкладали непосильними податками, насильно заставляли працювати на загарбників, забирали молодих людей на роботи у Німеччину. Так тривало більше двох років. Наше село Нива Трудова звільняла 5 лютого 34-а гвардійська стрілкова дивізія під керівництвом генрал-майора Власика Матвія Андрійовича. В цьому бою за наше село загинуло 5 чоловік: капітан Малов Явтух Іванович, рядові Міхальцев Марк Якович, Шевченко Яків Якович, Скубицький Петро Терентійович, Фоменко Пантелій Іванович. Господарство було зруйновано війною. Не було машин, тракторів, коней, корів, овець, свиней. При відступі німці зірвали дві конюшні, клуб, магазин, жилий будинок на вісім сімей, там були їх слкади. За післявоєнний період в селі Нива Трудова було збудовано: 2 свинарника, 2 чотирьохрядних корівника (на 300 голів), 1 двухрядний корівник, телятник, амбар, зерносховище, гараж для автомашин, молочний пункт, 2 кормокухні, магазин, приміщення сільськоїбібліотеки, медпункт, дитячі ясла, родильний будинок, де була завідуючою Лобуренко Софія Устимівна, будинок культури на 500 місць, тракторна майстерня, побудовано мостову дорогу в селі, 71 житловий будинок. Капіталовкладення по господарству в порівнянні з 1953 роком зросло в 5,5 рази. Полегшено працю тваринників. В колгоспі ім.Димитрова застосовано автоматичне доїння корів, механізовано вичистка гною, механізовано роздріблення кормів і механізоіано кормороздачу. Праця свинарок була полегшена підвісною дорогою для роздачі кормів, встановлено кормозапарник, кормозмішувач, кормили тварин по району кормом, виробленим високо спеціалізованими 300 техніками.
В 1958 році був механізований тік колгоспу ім.Димитрова для прийому з поля зерна і його очистки. Зерно з поля приймалось на тік, а потім подавалось на очисні машини і механізовано подавалось в бункер, звідти легко навантажувалось на машини. Всю цю роботу виконував 1 кваліфікований чоловік. Відомим винахідником і раціоналізатором був колгоспник Яновський Іван Захарович. Механізатор- комбайнер Івченко Григорій Ілліч вніс рацпропозицію і застосува її в дію зернових комбайнів, переобладнавши їх. Вони тепер ще й чистили листя, обмолочували початки кукурудзи, а також винайшов і виготовив кормозмішувач для свиней. За період славного десятиріччя (1953-1963 рр) значно зріс автотракторний парк колгоспу. Тоді налічувалось 19 автомобілів, 33 трактори, багато іншої с/г техніки. В селі були такі культурно - освітні заклади: -- На 1 січня 1963 року в селі був клуб на 100 чоловік, сільська та шкільна бібліотека. -- Приклубні та пришкільні гуртки художньої самодіяльності, хоровий, танцювальний, драматичний, літеретурний, фізико- математичний, рукодільний гуртки (діяли регулярно). Вони брали участь в районному огляді художньої самодіяльності.
-- Систематично видається багатотиражна газета "Комсомольська правда". З вищою освітою в селі працювали: Голова колгоспу - 1 чоловік Агроном - 1 чоловік Учителів - 4 чоловіки В інших місцях працюють 10 чоловік. Незакінчену вищу освіту мають 6 чоловік, середню-18 чоловік, незакінчену середню-50 чоловік, середньо - спеціальну -15 чоловік.
Кращі люди, передовики села: Чирва Олена - доярка, депутат сільської ради. Грабчук Лідія - свинарка. Концевич Іван - скотар. Семениха Микола - коваль. Івченко Григорій - механізатор. Султанова Софія - рядова колгоспниця. Депутати місцевих рад - 8 чоловік: Жабський В.В., Майстренко І.І., Свинаренко Л.Г., Ткаченко С.І., Чирва О.К., Поліщук Ф.В., Стеценко О.І., Іванова С.Ф. Вони своєю депутатською діяльністю сприяли зростанню добробуту трудящих села. Щороку трудящі села передплачували велику кільуість екземплярів газет та журналів.
На 1 січня 1963 р. на 1000 чоловік жителів села підписали 748 екземплярів газет та журналів. Всі колгоспники відвідують кіно, клуб, читають книги з бібліотеки, відвідують техмінімуму. Колгосп вийшов у передові, його досягнення експонуються на виставках. Очолював тоді колгосп комуніст Майстренко І.І. В 1971 році було вирішено побудувати на землях нашого радгоспу "гігант степу", радгосп-комбінат "Апостолівський". Дтректором будівництва цієї гігантської будівлі був Синьоок Микола Олександрович. В 1975 році запрацював "гігант степу" свиновідгодівельний комплекс, де щодня було на відгодівлі 38 тисяч голів свиней, 25 кг. м'яса щохвилини давав комплекс. Хіба це не диво? Першим директором комплексу був Пророжний Володимир Якович. Комбінат міг прогодівати велике промислове місто. Щодня 300 свиней йшдл на переробку. В господарстві відгодовувалось по 108 тисяч свиней на рік, був побудований комплекс по відгодівлі 10 тисяч голів. Господарство було переможцем. 1975 рік - велика радість в селі, на місці хатинок - восьмирічної школи, з'явилась трьохповерхова красуня - середня школа, із спортивним та актовим залом, обладнаними кабінетами, бібліотекою. Перша вчительська у новій школі.
Статья предоставлена Устиновым О.А.[i][i][i][/i][/i][/i]

0

3

Новости
26.09.2009
В связи с вводом в работу нового оборудования с октября месяца будет бесплатно увеличена скорость в тарифах Ekonom, Standart, Comfort, а также уменьшена абонплата в тарифе Super!
29.08.2009
С 1 сентября расширяется канал интернета на с. Нива Трудовая в 2,5 раза! Это дает возможность сделать изменения в тарифах и ввести новые интересные тарифы!
Значительно снижены цены на безлимитные 128 и 256, снижена доплата за 1 Мбайт в тарифе Profi c 2,5 до 2 коп. и в тарифе "Super" - с 2 до 1 коп за МБайт. Добавлены "Profi+": 60 грн. в мес., 512 кБт, 1 коп. за 1 МБайт
26.08.2009
Начата работа по прокладке оптоволкна в нашем поселке. По окончани работ по оптике будет "бегать" и интернет и телевидение, что даст значительное улучшение качества предоставляемых услуг.
08.07.2009
В августе месяце “Безлимитный 128” всего за 88 грн./мес.
07.07.2009
Предлагаются новые тарифы: “Безлимитный 256” - 180 грн./мес. и “Супер” – 1 Мбт/с 90 грн./мес + 2 коп. / Мб.
11.06.2009
Открыт ресурс для общего доступа из локальной сети Workgroup/NivaNet (Server). Кидаем сюда все достойное внимания.

0

4

3драсте!!!

-1

5

3драсте!!!

0

6

Карьере Tiesto нельзя не позавидовать: до него ни один диджей в мире не собирал 25-тысячный стадион, а сингл Traffic признан хитом номер один, беспрецедентный случай - на родине в Голландии впервые за 23 года инструментальный трек занимает верхнюю позицию.

Его ремикс на Delerium featuring Sarah McLachlan - Silence стал первым хаус-треком, попавшим в дневную ротацию на радио в Северной Америке (не говоря уже о том, что он превратился в международный гимн танцполов, а также продержался в топ-10 Великобритании целых 8 недель). Tiesto вживую играл во время Парада Атлетов на официальной церемонии открытия Олимпийских Игр в Афинах. Но несмотря на ошеломительный успех, диджей не теряет головы и просто продолжает заниматься любимым делом - создавать и играть музыку.

Будущее сулит Tiesto еще больший успех, как в его сольных музыкальных достижениях, так и в привычном амплуа диджея. "Выходит новый альбом, обязательно появятся ремиксы. Но загадывать трудно. Такое ощущение, что каждые пару месяцев происходит что-то новое, неожиданное и волнующее!", говорит Tiesto.

Delerium - Silence ft. Sarah McLachlan (Tiesto Mix)

Сцена 1: Начало 90-х, мрачный клуб в Бельгии, стартовая площадка европейского техно. Играют Sven Vath и Moby. Sven Vath, безумное дитя немецкой электроники, увлекается детройтским техно и усердно зарабатывает себе мировую репутацию, смешивая мелодичный транс с элементами классической музыки. Молодой голландский диджей Tijs Verwest потрясен услышанным; с этого момента начинается его карьера в качестве DJ Tiesto.

Сцена 2: Олимпийские игры 2004, Афины. Толпа в 72 000 человек наблюдает за церемонией открытия. Барабанщики на тамтамах отбивают качающий ритм. Лучи света устремляются в небо. Повсюду стреляют водяные пушки, а лазеры и огненные копья выписывают в воздухе захватывающие фигуры. И тут диджей ставит свой первый трек, в то время как флаг Греции торжественно несут по стадиону. Так 4 миллиона людей узнали о DJ Tiesto.

Tiesto - Olympic Flame

"Вышло очень забавно", улыбается Tiesto. "В сентябре 2003 я выступал в Греции и один парень подошел ко мне и сказал - "Эй Tiesto, я сейчас слушал тебя; ты поразительный. Я бы хотел, чтобы ты сыграл на открытии Олимпиады", Я сразу же согласился!"

Это выступление стало еще одним поворотным моментом в невероятной карьере DJ Tiеsto.

Будучи подростком, он слушал хэви-метал, но как-то раз в музыкальном магазине его привлекла табличка "House Music". Интерес не угас и следующей ступенькой была покупка важной компиляции "Techno! The House Sound of Detroit", которая и наметила дальнейший курс всей его жизни. Вдохновленный такими радио-героями как, например, гигант 80-х Ben Liebrand и Peter Slaghuis, благодаря безграничной энергии и умению налаживать связи (чему способствовала работа в магазине Basic Beat в Роттердаме) Tiеsto становится резидентом маленьких клубов, и наконец, в 1998 играет решающий сет на ID&T's Innercity rave в Амстердаме (записи этого сета Tiеsto только в Голландии разошлись тиражом в 100 тысяч копий).

Успех оказался несомненным. Tiеsto смеется: "Я подумал, ведь такую музыку писать несложно. Всего лишь бит и басы. Поэтому я отправился в магазин, кое-что купил и начал учиться". Все началось с классических треков, включая и массу ремиксов, например Flight 643, сокрушительный удар, оказавший сильное влияние на трансовую музыку.

Tiesto - Flight 643

Он неугомонен; спокойная и уверенная манера это всего лишь маска, под которой скрываются амбиции, выходящие далеко за пределы общепризнанного успеха. "Я хотел бы, чтобы лет через 10 люди говорили - "еще тогда Tiеsto вывел диджеинг на новый уровень, сломал рамки и вот почему все обстоит именно так", объясняет он.

Его следующие шаги целиком посвящены последнему творению, Elements of Life, это третий студийный альбом, и за его выходом последует тур в поддержку длиною в год. Альбом расширяет музыкальную палитру Tiеsto в совсем иных направлениях - хаус, техно, немецкий минимализм - но не отказывается и от трансовых корней и свойственной ему способности цеплять слушателя. "Я возвращаюсь к основам", делится Tiеsto. "Люди теперь так поглощены интернетом, и все происходит очень быстро. А я возвращаюсь назад к земле, ветру, огню и воде, древнейшим жизненно-важным элементам, которые есть основа всего. Этот альбом определенно глубже, чем первый".

Tiesto - Elements of life

"Должен признаться, на создание некоторых треков меня вдохновил немецкий минимал. Я очень подвержен влиянию других диджеев и музыкальных стилей. Но мне кажется, это хорошо; только так можно оставаться актуальным. Если бы сейчас я играл то же, что и в 1998, моя музыка потеряла бы свой шарм".

Elements of Life - большой шаг вперед, но все же это творение того же, хорошо знакомого нам Tiеsto, мастера минорных симфоний. Sweet Things, с вокалом Charlotte Martin это дип-хаус с фортепианными партиями, но звучание традиционно меланхоличное и в то же время поднимает настроение. Голос Julie Thompson взмывает ввысь и устремляется в самые глубины в треке Can You Feel Me, музыкальный аккомпанемент ограничен ударными и басом, но очень эффектный. Волнующий Dance4Life, в соавторстве с Maxi Jazz из Faithless посвящен проблеме борьбы со СПИДом. Также стоит упомянуть, что Tiеsto внес свой вклад и в саундтрек к Пиратам Карибского Моря - это He's A Pirate, где круговые мотивы клавишных плетут бесконечный узор.

Tiesto - Dance4life

Мировой тур The Elements of Life продлится целый год, это масштабное шоу, соединяющее в себе живое выступление диджея и вокалистов, визуальные и световые спецэффекты. Вместе с Tiеsto в путь отправляется команда из 35 человек. Полный эмоций диджей делится радостью: "Визуальные эффекты будут потрясающие и световое шоу тоже очень необычное. Технически будет много того, чего еще не делал никто, совершенно невообразимое зрелище. Танцевальное шоу подобного рода мир еще не видел. Пока это все, что я могу сказать. Не хочу портить сюрприз". Tiеsto не забывает и о своих андеграундных увлечениях и собирается помимо основного шоу устраивать еще и настоящие камерные вечеринки. "Я планирую играть предыдущей или следующей за шоу ночью не хиты, а что-нибудь непростое, экспериментальное, совсем другое. Так мне самому будет интересней".

В работе над последним синглом, In The Dark, состоящим из нескольких эпизодов, задействован бывший вокалист BBMak Christian Burns, которого Tiеsto нашел на myspace. "Он обладает таким потрясающим голосом, как будто из 80-х, я связался с ним и спросил, не хочет ли он записать со мной трек, и он с самого начала отнесся к моему предложению с большим энтузиазмом. In The Dark звучит примерно так, как если бы U2 писали танцевальную музыку. Я даже придумал название для этого нового стиля: роктроник!".

Tiesto ft. Christian Burns - In The Dark

Tiеsto может еще много говорить о своем ремесле, но мы переходим к главному. "Я все-таки себя вижу в качестве массового диджея", заявляет он. "Я играю для публики. Я не андеграундный диджей, как, допустим, Richie Hawtin, у которого искусство совсем другого рода, мне кажется. Ричи творит, не ориентируясь на мнение людей. А что касается меня, я начинаю создавать что-то, но смотрю, как люди на это реагирую, и подгоняю музыку под слушателя. Вот, собственно, чем я отличаюсь от других диджеев. Я хочу взаимодействовать с массой - если я чувствую, что они ждут от меня громкую мелодию, то я взрываю бомбу, потому что мне важно, чтобы каждый ушел домой с улыбкой...".

Скромность и сумасшедшие амбиции нечасто встречаются в одном человеке, как это присутствует у Tiesto. Он не хочет, чтобы ему просто платили, ему важно повлиять на ход событий. "Я бы хотел, чтобы диджеинг и танцевальная музыка стали так же распространены, как хип-хоп или рок. Было бы здорово стоять во главе этих перемен".
                                                                                                                                     dj tiesto

0

Вы здесь » Niva.Net » Тестовый форум » Тестовое сообщение

Сервис форумов BestBB © 2016-2024. Создать форум бесплатно